top of page

LA CASA SOTA LA SORRA

Un musical ensorrat

Perdut en un hotel d’El Caire, en Pere Vidal, un jove barceloní amb ganes d’aventura, es pregun-ta per què ha creuat la mar Mediterrània responent un misteriós anunci al diari.

Ben aviat, una atractiva i perillosa agent secreta li aclarirà els seus dubtes: a partir d’aquest mo-ment, sota la identitat de l’arqueòleg Peter Whitel, en Pere haurà d’emprendre un viatge a través d’Egipte i el Sudan transportant docu-ments de gran valor, fins arribar a la seva desti-nació final: La casa sota la sorra, la seu d´una organització criminal comandada pel malèvol Senyor Ti, un criminal perturbat amb un obscur propòsit.

EGOS Teatre ha tornat a posar

l´ull a la bala i ha inclòs en

l´antologia teatral catalana un musical de repertori que respira aire fresc, ironia dramàtica i lluminositat musical per tots els costats

                            Andreu sotorra                                      TIME OUT

La inventiva visual de los números musicales, el movimiento de los actores, su vestuario y caracterización, los decorados y efectos de luz, son instrumentos de una sinfonía de ritmo trepidante y estética deliciosamente kitsch, interpretada a la perfección por su notable reparto. Una joya.”

 

                      Antonio J. Navarro                        LA GUÍA DEL OCIO

bottom of page